Behandelingen

Bij SkinCounseling kunt u terecht voor behandelingen en zorg op maat. Ik kijk naar wat de cliënt wenst en combineer dat met de mogelijkheden. Het draait bij SkinCounseling om persoonlijke aandacht, gedegen kennis, kwalitatieve producten, een eerlijk no-nonsense advies met goed resultaat.


lasersko-uklanjanje-dlake-lege-artis-001.jpg

Ontharen

Overbeharing is voor veel vrouwen een groot ongemak. Harsen, waxen, scheren, crèmes en epileren zijn pijnlijke, tijdrovende en eindeloos terugkerende behandelingen. De NeXT laserbehandeling is een metamorfose met ongekend resultaat. Uniek aan de NeXT is de snelheid waarmee een rug of benen kunnen worden behandeld; slechts 30 minuten. Bovendien werkt de NeXT laser veiliger en effectiever door de unieke combinatie van 2 golflengtes. Eén snelle, veilige en doelgerichte NeXT laserflits schakelt vele haarworteltjes uit om exact en definitief af te rekenen met ongewenste beharing. Kortom, voor altijd glad zonder irritaties. Deze methode is geschikt voor het gehele lichaam; ook het gezicht en de bikinilijn.


Verwijderen van vaten

Veel vrouwen en mannen hebben zichtbare vaatjes in het gelaat of op de benen. In de meeste gevallen worden deze als cosmetisch storend ervaren en geven de vaatjes geen medische klachten.

SkinCounseling biedt een goede en gemakkelijke oplossing voor het verwijderen van deze storende vaatjes. De laserflitsen van de NeXT verwarmen het bloed in het vaatje, waardoor het vaatje vernauwt en de toevoer van bloed stopt. Het lichaam ruimt het vaatje op een natuurlijke manier op waardoor het verdwijnt. De verwijderde vaatjes komen niet meer terug. De oorzaak waardoor vaatjes ontstaan wordt door de lasertherapie niet weggenomen. Zowel couperose, rosacea als beenvaatjes kunnen worden behandeld.


Gezichtsbehandeling

De behandelingen bij SkinCounseling zijn altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Het meest zichtbare effect bereikt u na meer behandelingen. Hoeveel en welke dat zijn, is afhankelijk van de conditie van de huid. Ik werkt vanuit de kern van een huidprobleem. Zo’n probleem ligt onder de zichtbare buitenkant van de huid. Daarom maak ik gebruik van bindweefselmassage. Daarmee verbetert de conditie van de huid intensief. Een bindweefselmassage optimaliseert de doorbloeding en de zuurstoftoevoer van de huid. Tevens maak ik bij een gezichtbehandeling gebruik van natuurlijke oliën. Deze oliën hebben een regulerende werking op diverse huidproblemen en aandoeningen.